Van harte welkom op onze website.  We hopen dat dit bezoek je stimuleert om met ons mee te doen in de dagelijkse gebeden.  Je bent niet gewend te bidden?  Probeer het eens.  Kijk eens naar de impact op je leven.
Deze gebeden die we dagelijks aanbieden, kunnen een prachtige manier zijn om je gebedsleven op gang te krijgen.  Ze zorgen voor een ritme in je dag waarbij je niet naar jezelf kijkt, maar naar God, de Ander die je leven gemaakt heeft.
 
Op Facebook hebben we een groep waar we met elkaar in gesprek gaan over onze ervaring met Keltische gebeden. Daar vind je ook extra materialen, ideeën en liturgieën.
 
Graag horen we van je hoe (of!) deze Keltische Gebeden je helpen.
 
Hartelijke groeten - en wie we zijn? Kijk bij Over ons
 
Ingeborg Janssen
Robbert Jan Perk
Floor Vogelaar
Jos M. Strengholt
 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Vandaag20
Deze week69
deze maand451
Alle dagen36297
 • Ochtendgebed 13 november Finan

  Dit is een Amma, een Woestijnmoeder, iemand die de menigten van de stad achter zich liet, om een eenzame plaats te vinden om enkel God te zoeken, van aangezicht tot aangezicht, om haar God te kennen en gekend te zijn en echt gezien, nochtans geliefd en erkend als van hem, een krijger die haarzelf in het gelaat heeft gezien en het leven hield en kon vertellen van liefde die vrij maakt en trekt en geneest.

  Ze is niet alleen, want vele anderen zoeken de woestijn en zijn wijsheid en zoals anderen hen de weg van Christus wezen zullen zij aan een ieder die zoekt de Weg wijzen, door te leunen, als de geliefde Johannes, aan de boezem van Jezus, en naar zijn hart te luisteren. Dus komen er velen; dus leren er velen; dus velen komen om lief te hebben en te leunen; ze zeggen: Dit is het huis dat door Liefde is gebouwd.

  Download de pdf van het ochtendgebed van vandaag hier

Middaggebed

Dit Middaggebed is een mooi kort gebed voor tijdens je lunchpauze, om je in het midden van de dag op God te richten.  Je kunt het alleen bidden, maar ook met anderen. Dit gebed sluit goed aan bij de Keltische Ochtendgebeden en Avondgebeden.

Download dit middaggebed

Picture-7.jpg
 • Avondgebed 13 november Finan

  Zorg ervoor dat jullie onderling de vrede bewaren, mijn kinderen,
  en hebt elkaar lief.
  Volg het voorbeeld van goede mensen van voorheen
  en God zal je troosten en helpen,
  zowel in deze wereld
  als in de wereld die komen gaat.

  + In de naam van de Vader,
  en van de Zoon,
  en van de Heilige Geest.
  Amen

  Download dit hele gebed als pdf