Stadsklooster Arnhem

In Stadsklooster Arnhem worden de Keltische gebeden in het dagelijks ritme van de gemeenschap gebeden. De bewoners van Stadsklooster Arnhem leven met de Regel van de Northumbria Community: beschikbaar en kwetsbaar zijn. Wil je een keer meebidden? Dan kan dat van zondag tot donderdag om 19.30. Daarna ben je welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee door te praten. Wil je meer weten mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  Kijk voor andere activiteiten zoals bezinnings- of stilte avonden of stilte wandelingen op www.stadskloosterarnhem.nl.

Op weg in de stilte in Nijverdal

Nadat we  door  het boekje levensregel voor Beginners  Wil  Derkse hadden ontdekt  wat voor een rijkdom er in de benedictijnse spiritualiteit ligt verscholen zijn we met een groep belangstellenden begonnen met het houden van bezinnings- en toerustingsavonden om hier verder mee te komen.  Lectio Divina,  Stilte wandelingen, maar ook creatieve werkvormen helpen ons daarbij verder,  sinds kort houden we ook een twee wekelijks ochtend gebed.  Waarbij we gebruik maken van de keltische gebeden. Een boeiende gezamenlijke reis met elkaar.  Je vindt ons hier op Facebook 


Wil jij of ben jij met een groep mensen de Keltische gebeden aan het bidden? 

Dan horen we dat graag en kan ook jullie groep vermeld worden op de website.  Mail ons dan even via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..